Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yıprak mimarilarda yapı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (ekol, kızılışdataş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve gayrı cıvıl cıvılların yangın yahut rastgele bir ivedi gestalt esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme sahip, strüktürlması mecburi, dokumaların vazgeçilemez unsurları ortada makam almaktadır.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini yeterli tasarlayarak projeye onat yangın merdiveni uygulamasına yan yana hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Hassaten, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, müsait şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkı âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdivenine giriş ile ön sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı bastırıkü esasi Yangın Çıkış Kapısı karşıır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı huzurlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte böyle durumlar müsaade özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Binalarda mukannen standartlarda belde alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 intibak sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yetişmek; dayanıklı, estetik kapılara en şık fiyatlarla ehil yetişmek derunin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden yargılama malumat alabilirsiniz.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında evgin durumlarda tahliye süresini kısaltma maslahatlevi hasılat.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Bu da ivedi durumlarda elan fazla insanın hızlı bir şekilde tahliye edilmesini sağlar. Merdivenler hassaten ergonomik düşüncemlara iye olup, kullanıcıların kolay inebilmeleri midein basamaklarında kaymaz yüzeylere ve üstelik tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page